fbpx
STRAIPSNIS

Energija mūsų organizmui

2020-09-14

Energija mūsų organizmui

Intensyvus ir reiklus kasdienis gyvenimas, varginančios dietos, kurių nuolat laikomės, netinkama ir nesubalansuota mityba, stresas, įtampa, kurią kasdien patiriame, virusinės infekcijos – tai visos organizmą sekinančios, sumažėjusį atsparumą ir nuovargį sukeliančios, priežastys. Mus apleidžia jėgos, prarandame gyvybingumą, dingsta energija.

Tai daro tiesioginį poveikį mūsų gyvenimo kokybei. Tuomet atsiribojame nuo didesnių socialinių susibūrimų, vengiame papildomų veiklų, o laisvalaikį dažniau leidžiame ant sofos prieš televizoriaus ar kompiuterio ekranus.
Kaip mes galime sustiprinti savo kūną, susigrąžinti prarastą gyvybingumą ir sukurti aktyvią kasdienę rutiną, kuri mus džiugintų?

Būdai, kaip „pakrauti” organizmą energija

Mūsų pirmasis tikslas turėtų būti subalansuotos mitybos laikymasis. Tinkama mityba yra sveikatos sinonimas. Su maistu gaunamos medžiagos aprūpina organizmo ląsteles energija.
Taigi mes privalome:

1. Kasdien suvalgyti 5 ar daugiau porcijų vaisių ir daržovių bei 2 porcijas žuvies per savaitę.
2. Pakeisti gyvūninės kilmės riebalus augalinės kilmės riebalais (kaip pavyzdžiui margariną).
3. Rinkitės neriebaus pieno produktus ir liesą mėsą.
4. Kasdien išgerkite po 6-8 stiklines vandens.
5. Nebevartokite arba sumažinkite suvartojamos druskos kiekį.
6. Ištarkite „taip” skaiduloms.
7. Norėdami sumažinti cholesterolio kiekį, vartokite maistą, kuriame gausu augalinių sterolių.

Antras tikslas turėtų būti fizinė gerovė. Pratimai, tinkamas miegas, higienos praktikos, susijusios su geros savijautos ir švaros užtikrinimu bei streso valdymu, gali padėti, kiek įmanoma, palaikyti ir pagerinti sveikatos būklę.

Be to, mes galime sustiprinti organizmą naudodami maisto papildus, kurie suteiks mums papildomo stimulo. Rinkitės natūralius maisto papildus iš įvairių supermaisto produktų, kuriuose gausu maistinių medžiagų, vitaminų, mineralų, antioksidantų ir kitų. Šiuos supermaistus per amžius vartojo įvairios tautos, norėdamos pagerinti savo sveikatą bei savijautą.

Maisto papildo SUPERFOODS Hippophae ENERGY sudėtyje yra 100% natūralaus šaltalankių vaisių aliejaus, išgauto inovatyviu ekstrahavimo būdu. Šaltalankis yra unikalus ypač naudingų maistinių medžiagų šaltinis, nes jame 190 aktyvių natūralių ingredientų, dėl to jis pelnytai vadinamas „gamtos multivitaminu”. Kitos sudėtinės medžiagos, tokios kaip ženšeniai ir eleuterokokai mažina nuovargį, palaiko fizinį ir protinį darbingumą bei fizinę ir protinę energiją įtemptais periodais, esant pervargimui, išsekimui. Ašvagandos pasižymi adaptogeninėmis savybėmis, padeda palaikyti emocinį balansą ir bendrą savijautą.

SUPERFOODS Hippophae ENERGY yra skirtas įvairaus amžiaus žmonėms, ypač periodais, kai organizmui reikalinga papildoma fizinė ar protinė energija. Sudėtyje nėra gliuteno, cukraus ar konservantų ir jį gali vartoti asmenys, sergantys diabetu.

+
Slapukų nustatymai
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų.